23-09-2010, 17:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2010 17:36 przez C'mon.)
|
|
C'mon (Przyjaciel Forum)
- Liczba postów: 89
- Model telefonu: Inny
- Operator:
- Wersja firmware: nie dotyczy
- Reputacja: 6

|
|
|
|
RE: Forum?
Urojeniami nazywasz stosowanie się do zasad, przestrzeganie określonych norm ?
Akceptowałeś Regulamin i zobowiązałeś się go przestrzegać a kiedy ktoś zwraca uwagę, że tego nie robisz od razu wielki krzyk.
Moderator jak możesz doczytać na przykład na Wikipedii jest właśnie od poprawiania i pilnowania porządku.
Twoje tematy leżakują w Poczekalni i oczekują na poprawienie - ot skandal ! Ktoś nie edytował ich za Ciebie i jeszcze każe Ci doczytać Regulamin Forum żeby nadać im właściwą formę.
Swoją drogą, wątek umieszczasz w dziale Wave i co, teraz jeśli go ktoś przeniesie do właściwego oskarżysz go o urojenia, o jakieś niezrozumiałe ambicje czy o co ?
Najpierw zastanów się jak Ty wywiązujesz się z obietnicy jaką złożyłeś zakładając tu konto, mowa o przestrzeganiu Regulaminu a dopiero potem zwracaj uwagę innym.
Na tym zakończę moje wywody w tej kwestii.
Temat przenoszę do działu poświęconego sprawom bieżącym forum.
1. Umieściłem Twój temat/post w Koszu ?
Oznacza to, że nie spełniał on wymogów Regulaminu Forum.
2. Moja odpowiedź wydała Ci się opryskliwa, atakująca Twoją osobę bądź po prostu obraźliwa ?
Zapewne mam gorszy dzień i mój nastrój nie pozwala mi na inne jej sformułowanie, dlatego wybacz.
(Zachodzi także niewielkie prawdopodobieństwo, że tekst, do którego odnoszę się w ten sposób nie miał sensu i inaczej skwitować się go nie dało.)
|
|
|
|
23-09-2010, 18:28
|
|
gafcio (Junior Użytkownik)
- Liczba postów: 2
- Model telefonu:
- Operator:
- Wersja firmware:
- Reputacja: 0

|
|
|
(23-09-2010 17:30)Cmon napisał(a): Urojeniami nazywasz stosowanie się do zasad, przestrzeganie określonych norm ?
Akceptowałeś Regulamin i zobowiązałeś się go przestrzegać a kiedy ktoś zwraca uwagę, że tego nie robisz od razu wielki krzyk.
Moderator jak możesz doczytać na przykład na Wikipedii jest właśnie od poprawiania i pilnowania porządku.
Twoje tematy leżakują w Poczekalni i oczekują na poprawienie - ot skandal ! Ktoś nie edytował ich za Ciebie i jeszcze karze Ci doczytać Regulamin Forum żeby nadać im właściwą formę.
Swoją drogą, wątek umieszczasz w dziale Wave i co, teraz jeśli go ktoś przeniesie do właściwego oskarżysz go o urojenia, o jakieś niezrozumiałe ambicje czy o co ?
Najpierw zastanów się jak Ty wywiązujesz się z obietnicy jaką złożyłeś zakładając tu konto, mowa o przestrzeganiu Regulaminu a dopiero potem zwracaj uwagę innym.
Na tym zakończę moje wywody w tej kwestii.
Temat przenoszę do działu poświęconego sprawom bieżącym forum.
1. Urojenia to myśl powstała w głowie Admina, kiedy pisze: 1 problem=1 temat
2. "Ktoś nie edytował ich za Ciebie i jeszcze karze Ci doczytać Regulamin Forum żeby nadać im właściwą formę." - przepraszam, ale nie rozumiem.
3. Wątek właściwy sprawie umieściłem w miejscu należytym. Owszem pozostałe już nie, ale miało to na celu zwrócenie uwagi na powstały problem.
Niestety to Państwo ustalacie regulamin a ja winienem go przestrzegać. Aczkolwiek forma Waszego przekazu i niezrozumiałe decyzje i lapidarne hasła wyjaśniające są powodem niezrozumienia i krytyki, którą to nie potraficie przyjąć z podniesioną głową.
Pytanie na koniec: opierając się na treści mojego pierwszego wątku proszę napisać jaki porządek zakłóciłem bądź ewentualnie jakie błędy popełniłem.
Sądzę, że forma i styl mojej wypowiedzi nie daje wiele do rzyczenia, a co do stylu pisania to bez wielkiego "czepialstwa" znalazłbym wiele błędów językowo-stylistycznych "popełnianych" przez moderatorów tego forum.
|
|
|
|
23-09-2010, 19:18
|
|
slawek.u (Super Moderator)
- Liczba postów: 481
- Model telefonu: Wave
- Operator: Play
- Wersja firmware: LA1
- Reputacja: 102

|
|
|
Sorry, że się wtrącę. gafcio nie ma co się obrażać i unosić honorem, popraw tamten temat, tzn. rozbij temat na dwa oddzielne tematy i nie będzie problemu.też jestem ciekaw jakim cudem pojawia się ta ikonka bada.
Jestem na tym forum też raptem od kilku dni i przyznam się szczerze, że regulamin przeczytałem, ale dopiero jak moje tematy też lądowały w koszu lub w "poczekalni".a prawda jest taka, że nikt, no prawie nikt, nie czyta regulaminów rejestrując się na forach. 
Zresztą nie ma prawie dnia, żeby mój i nie tylko mój jakiś post wylądował w koszu. A jak dobrze pamiętam, przedwczoraj pisałem z gościem kilkanaście postów w temacie i wszystko na drugi dzień wyladowało w koszu.ale się nie gniewam, co tam.
Wave I & SGS II & SGS+
|
|
|
29-09-2010, 13:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2010 13:13 przez Mooli94.)
|
|
Mooli94 (Przyjaciel Forum)
- Liczba postów: 22
- Model telefonu: Inny
- Operator:
- Wersja firmware: -
- Reputacja: 4

|
|
|
Widzę, że o mnie jest głośno  Jak mnie nie chcecie to ok, ale uprzedźcie mnie  Postaram się już wielkich liter, nie poprawiać
Gregis: ciekawe czy u C'mon'a też poprawi WIELKIE LITERY  - A no ciekawe i to bardzo, a nawet jeśli to co zazdrościsz ?
"Niektóre sieci dostrzegamy dopiero wtedy, gdy jesteśmy w nie całkowicie zaplątani."
|
|
|
|
16-10-2010, 07:22
|
|
slawek.u (Super Moderator)
- Liczba postów: 481
- Model telefonu: Wave
- Operator: Play
- Wersja firmware: LA1
- Reputacja: 102

|
|
|
|
Z kolei ja uważam za nie potrzebne usuwanie niektórych podziękowań/potwierdzeń rozwiązanego problemu.
To znaczy tak, ma ktoś jakiś problem, ktoś inny udziela mu porad, potem dany gość pisze coś w stylu:
"ok, problem rozwiązany, już wszystko działa, dzięki"
Jest to zaraz usunięte, bo niby nabijanie postów i nic nie wnosi do tematu.
Jednak za jakiś czas ktoś inny czyta ten temat z problemem i znów zaczyna od udzielania porad, bo nie wie, że problem już dawno został rozwiązany.
Taka sytuacja była np. ze 3 dni temu.
Wave I & SGS II & SGS+
|
|
|
|