Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ankieta: Czy zakupił(a)byś t-shirt ?
Tak, chcę go mieć !
Nie, wolę wydać te pare groszy na coś innego...
[Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koszulki samsungbada.pl
31-08-2010, 20:30
Koszulki samsungbada.pl
Witajcie

Niedawno, bo zaledwie wczoraj w głowie jednego z Adminów zrodził się pomysł wyprodukowania dla wszystkich chętnych koszulek promujących serwis samsungbada.pl.
Po wstępnym przedyskutowaniu w gronie Ekipy uznaliśmy, że to świetny pomysł i pragniemy zapytać czy wśród Was - Użytkowników byliby chętni na takowy produkt ? Przewidywany koszt wykonania takiego sherta to kwoty w granicach 25-40 złotych, zależnie od ilości zamówionych sztuk.

Prosiłbym o zaznaczenie w ankiecie Waszego realnego poglądu na potencjalną możliwość nabycia takiego gadżetu.

Z pozdrowieniami,
C'mon
31-08-2010, 20:52
RE: Koszulki samsungbada.pl
jakieś foto przykładowej koszulki ?

POZDRAWIAM
----------------------------------------------------------------------
/ GT-S8500 / S8500XXJID / 8GB KINGSTON /
----------------------------------------------------------------------

[Obrazek: 26981.jpg]
31-08-2010, 20:59
Prace nad projektem trwają, chodzi nam jedynie o poznanie potencjalnych chętnych, którzy byliby gotowi zakupić koszulkę jeżeli spodobałaby się im.

1. Umieściłem Twój temat/post w Koszu ?
Oznacza to, że nie spełniał on wymogów Regulaminu Forum.

2. Moja odpowiedź wydała Ci się opryskliwa, atakująca Twoją osobę bądź po prostu obraźliwa ?
Zapewne mam gorszy dzień i mój nastrój nie pozwala mi na inne jej sformułowanie, dlatego wybacz.
(Zachodzi także niewielkie prawdopodobieństwo, że tekst, do którego odnoszę się w ten sposób nie miał sensu i inaczej skwitować się go nie dało.)

17-09-2010, 20:24
Myślę że pomysł na koszulki jest świetnym pomysłem Big Grin Kto wie może jak już będą dostępne w sprzedaży to w jedną się zaopatrzę Wink

[Obrazek: vista_iphone.gif?type=sigpic&dat...1220537646]

"Niektóre sieci dostrzegamy dopiero wtedy, gdy jesteśmy w nie całkowicie zaplątani."
18-09-2010, 00:14
ja jestem za Smile jeśli chcecie to mogę zaproponować jakieś wzory Smile bo bawię się i fotografią i grafiką tak trochę w większym zakresie niż windowsowy paint Big Grin
18-09-2010, 10:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2010 10:17 przez albatros.)

Czekam na propozycje Tongue

Najświeższe informacje w dziale News
Masz pytanie, pisz do mnie na PW. Wujek dobra rada odpowiada na wszystkie pytania Smile .
Problemy z działaniem telefonu załatwiamy na forum.
Pamiętaj, nie jestem świętą krową. Jeśli coś co zrobiłem Ci się nie spodobał, napis do mnie.
18-09-2010, 21:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2010 22:43 przez Prez.)
powiedzcie mi tylko jaką czcionkę użyliście w logu strony
na szybko zrobione projekty Smile
[Obrazek: koszulka3.jpg]
[Obrazek: koszulka2a.jpg]
[Obrazek: koszulka1f.jpg]
23-09-2010, 17:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2010 17:47 przez C'mon.)

century gothic

pierwszy projekt podoba mi się ! Smile

2. Moja odpowiedź wydała Ci się opryskliwa, atakująca Twoją osobę bądź po prostu obraźliwa ?
Zapewne mam gorszy dzień i mój nastrój nie pozwala mi na inne jej sformułowanie, dlatego wybacz.
(Zachodzi także niewielkie prawdopodobieństwo, że tekst, do którego odnoszę się w ten sposób nie miał sensu i inaczej skwitować się go nie dało.)

23-09-2010, 19:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2010 19:32 przez Prez.)
jak będę miał więcej czasu w weekend to jeszcze podorzucam parę projektów. i tak trzeci projekt ocenzurowałem w dowcipny sposób bo w domyśle mają być inne słowa Big Grin
mam też pomysł żeby ludziska wrzucali projekty koszulek i z najlepszym moglibyśmy uderzyć do samsunga może zasponsorują żeby zrobić koszuliny chociażby taniej jeśli nie za darmo. Wiem, że w kryzysie może być ciężko ale nie raz zdarzyło mi się przerabiać podobne rzeczy z różnymi producentami zazwyczaj pozytywnie Smile
23-09-2010, 20:35
Cieszy mnie Twój zapał, czekamy na inne projekty Smile Na pewno nie zarzucimy tak łatwo tej inicjatywy.

24-09-2010, 10:57
Pierwszy projekt, jest super Big GrinBig GrinBig Grin

[Obrazek: vista_iphone.gif?type=sigpic&dat...1220537646]

"Niektóre sieci dostrzegamy dopiero wtedy, gdy jesteśmy w nie całkowicie zaplątani."
24-09-2010, 11:58
Wolalbym jednak koszulke z czystym oryginalnym logo bada i nic wiecej. ewentualnie jakis motyw graficzny ktory stosuje Samsung dla marek Wave i bada.
Orientujecie sie moze jak wygladaja prawa autorskie?
Wydaje mi sie ze nie. Uzycie logosow i samych produktow Samsung do projektow i ich sprzedazy z ktorych firma
nie ma zadnego zysku jest raczej nielegalne.

Prez bez urazy ale jak dla mnie Twoje prace to zdecydowanie Paint. i to taki podstawowy.

ps. Przepraszam za brak polskich literek.
24-09-2010, 13:56
heheh jak mowilem to byly szybkie projekty to po pierwsze Smile
po drugie: zrób sam - wtedy krytykuj - zobaczymy Smile
po trzecie jeden z forumowych kolegów zażyczył sobie projekt z logiem wave (od razu jak zlożyłem moje propozycje) i taki zrobie w weekend

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości