Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krok po kroku wszystkie aplikacje za darmo z Samsung Apps
05-08-2010, 11:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2010 23:32 przez albatros.)
Krok po kroku wszystkie aplikacje za darmo z Samsung Apps
Witam, oto krotki tutorial jak mieć każdą aplikacje za darmo z Samsung Apps:

1. Wchodzimy na
Kod:
http://kartainternetowa.pl/
2. Zakładamy darmowa kartę internetową, wybieramy rejestracja - karta internetowa
3. Po pomyślnej rejestracji musimy przelać pieniądze na naszą kartę, ja z konta mbanku przelałem sobie 20 zł. (bez pieniędzy na karcie nic nie zrobimy), przelewy są księgowane od 9-21 w dni powszednie, w niedziele nie są, a w sobotę jakoś krócej ale to jest na stronce.
4. Wchodzimy do kies (koniecznie na kompie kupujemy aplikacje) tworzymy nowe konto w przypadku wpisania adresu email nie musimy go wcale posiadać ja np.wpisuje
Kod:
D*pa@onet.pl
i też działa, nie trzeba bawić się w zakładanie kont email.
5. Logujemy się na kies do naszego konta, wyszukujemy aplikacje i wybieramy kup, w kuponach wybieramy wybierz i zaznaczamy kupon 40 zł.
6. Podajemy nasze dane z karty w numerze karty wpisujemy 16 cyfrowy numer lecz bez spacji, musi być jednym ciągiem, w numerze cvc numer civ2 który dostaliśmy smsem i typ karty Visa.
7. Jeśli chcemy ściągać kolejne aplikacje to musimy założyć kolejne konto w kiesie bo na jedno konto można ściągnąć tylko jedną aplikacje, lecz na jedną kartę kredytowa mamy nieskończenie wiele kuponów za 40 zł.
8.Pozdrawiam
05-08-2010, 13:52
[split] Wszystkie programy za free tutorial!
zrobiłem tak jak mówiłeś i wyskakuje mi oprzy rejestracji "nieprawidłowy numer karty" Sad
05-08-2010, 14:00
RE: Wszystkie programy za free tutorial!
A sprawdzałeś czy na kartę doszły ci już pieniądze, zaloguj się na swoje konto z karta internetowa i tam w szczegółach masz saldo karty, muszą być zaksięgowane żeby działało, a dawałeś przerwy czy jednym ciągiem wpisałeś numer karty, bo trzeba bez żadnej przerwy wpisać.
05-08-2010, 14:12
aż głupio mówić ale byłem pewny że "pustą" karte też można zarejestrowaćSmile jak wpłyneła mi kasa na konto to moment się zarejestrowała. dzięki wielkie. pzdr
05-08-2010, 14:27
Miłej zabawy Smile
05-08-2010, 15:28
Właśnie skończyłem ściągać Smile Trochę gierek i przydatnych programów ,ale co zabawne, po pierwszym zachłyśnięciu się tą możliwością i ściągnięciu kilku wartościowych aplikacji okazuje się, że już nic ciekawego na appsie nie maBig Grin
05-08-2010, 16:05
Rzekłoby się : Polak potrafi Big Grin
24-08-2010, 21:52
RE: Krok po kroku wszystkie aplikacje za darmo z Samsung Apps
Dlaczego nie da się założyć tej darmowej Karty Internetowej? Przy Rejestracji jest pewien krok w którym wybieramy czy mamy już plastikowa kartę czy nie- co w tej opcji wybieracie?
25-08-2010, 08:39
RE: Krok po kroku wszystkie aplikacje za darmo z Samsung Apps
Jeżeli chodzi Ci o otwarcie tej karty dla darmowych kuponów, to promocja już się skończyła.
A co do Twojego pytania, to przy zakładaniu nowego konta odpowiadasz "nie" nawet jeśli już masz jakieś inne konto w BZWBK.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości