Witam, oto krotki tutorial jak mie
ć ka
żd
ą aplikacje za darmo z Samsung Apps:
1. Wchodzimy na
Kod:
http://kartainternetowa.pl/
2. Zakładamy darmowa kartę internetową, wybieramy rejestracja - karta internetowa
3. Po pomyślnej rejestracji musimy przelać pieniądze na naszą kartę, ja z konta mbanku przelałem sobie 20 zł. (bez pieniędzy na karcie nic nie zrobimy), przelewy są księgowane od 9-21 w dni powszednie, w niedziele nie są, a w sobotę jakoś krócej ale to jest na stronce.
4. Wchodzimy do kies (koniecznie na kompie kupujemy aplikacje) tworzymy nowe konto w przypadku wpisania adresu email nie musimy go wcale posiadać ja np.wpisuje
i też działa, nie trzeba bawić się w zakładanie kont email.
5. Logujemy się na kies do naszego konta, wyszukujemy aplikacje i wybieramy kup, w kuponach wybieramy wybierz i zaznaczamy kupon 40 zł.
6. Podajemy nasze dane z karty w numerze karty wpisujemy 16 cyfrowy numer lecz bez spacji, musi być jednym ciągiem, w numerze cvc numer civ2 który dostaliśmy smsem i typ karty Visa.
7. Jeśli chcemy ściągać kolejne aplikacje to musimy założyć kolejne konto w kiesie bo na jedno konto można ściągnąć tylko jedną aplikacje, lecz na jedną kartę kredytowa mamy nieskończenie wiele kuponów za 40 zł.
8.Pozdrawiam