Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logo forum
28-06-2010, 15:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2010 12:35 przez albatros.)
Logo forum
Proponuję trochę zmniejszyć logo . bo jak przeglądam forum na fali to sypie się całość przez to że przeglądarka nie umie przeskalować loga ;]
28-06-2010, 21:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2010 22:02 przez C'mon.)
RE: logo forum
trafna uwaga Smile

jako alternatywę moge zaproponować http://bada-center.pl/archive/index.php (ikona "a" w stopce forum)

1. Umieściłem Twój temat/post w Koszu ?
Oznacza to, że nie spełniał on wymogów Regulaminu Forum.

2. Moja odpowiedź wydała Ci się opryskliwa, atakująca Twoją osobę bądź po prostu obraźliwa ?
Zapewne mam gorszy dzień i mój nastrój nie pozwala mi na inne jej sformułowanie, dlatego wybacz.
(Zachodzi także niewielkie prawdopodobieństwo, że tekst, do którego odnoszę się w ten sposób nie miał sensu i inaczej skwitować się go nie dało.)

29-06-2010, 00:23
RE: logo forum
e nie no . to już nie te czasy by bez grafiki przeglądać ;p . hehe

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Ostrzeżenie: W tym temacie nie odpowiadano od ponad 90 dni. Zastanów się czy Twoja wypowiedź wniesie coś do wątku. Zbędne odkopywanie tematów będzie karane.
Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości