Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nabór na stanowisko Moderatora
19-06-2010, 15:05
Nabór na stanowisko Moderatora
Witajcie, chcemy ogłosić nabór do grupy Moderatorów działu Samsung S8500 Wave.

Przewidywana liczba wakatów: 1-2

Czego oczekujemy ?
Kilku bajecznie prostych rzeczy, mianowicie, że nowy moderator będzie:
  • dbał o zachowanie na forum przyjaznej atmosfery
  • świecił przykładem, stosując się do wszystkich punktów regulaminu
  • utrzymywał porządek w wyżej wymienionym dziale
  • starał się, aby jego wypowiedzi były merytorycznie i obszernie
  • chętnie udzielał pomocy innym użytkownikom, nie tylko w dziale, który ma pod opieką
Pamiętajcie, że moderator to nie despota, którego nie obowiązują żadne zasady, osoba na tym stanowisku, musi starać się załagodzić ewentualne konflikty, starać się znaleźć wspólny język, ostrzeżenia przyznawać za nagminne lub poważne naruszenia regulaminu, co za tym idzie potrafiąca również przymknąć oko na jednorazowe drobne przewinienie.

Nie chcemy, aby nowi Użytkownicy zrażali się do forum ze względu na ostre traktowanie, czy też wyśmiewanie za zadawanie podstawowych pytań na temat systemu Samsung Bada i telefonów na nim pracujących.

Jeżeli uważasz że nadajesz się na to stanowisko - zgłoś swoją kandydaturę wysyłając do mnie Prywatną Wiadomość (LINK) i odpowiadając w niej na następujące pytania:

1. Co możesz wnieść jako moderator na forum?
  2. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace moderatorskie?
  3. Czy masz doświadczenie w moderowaniu for? Jeżeli tak, to podaj adres(y) witryn oraz informacje przez jaki czas byłeś/aś moderatorem.
  4. Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać?
  5. Czy posiadasz telefon z systemem Bada ?
Mile widziane kilka słów o sobie (wiek, zainteresowania, etc.).

Co w zamian oferujemy:
  • wyróżniająca się range Moderatora (pogrubiony zielony nick)
  • prawo do moderowania
  • możliwość awansu na 'wyższe' rangi
  • dostęp do działu tylko dla Ekipy forum
  • uznanie wśród innych użytkowników
  • powiększoną skrzynkę PW

Zastrzegamy, że nie musimy zdecydować się na przyznanie rangi, jeżeli potencjalni chętni nie spełnią naszych oczekiwań, nie będziemy również odpowiadać na wysyłane wiadomości zgłoszeniowe, skontaktujemy się jedynie z użytkownikami, którzy przejdą wstępną selekcję.

O zakończeniu rekrutacji poinformujemy w tym wątku.
23-06-2010, 19:52
RE: Nabór na stanowisko Moderatora
Informuję, że nabór dobiegł końca.
Wyłoniliśmy dwóch użytkowników, którzy naszym zdaniem powinni sprostać roli moderatorów, są nimi Niko oraz Idan.
Oczywiście gratulujemy awansu, wszystkim chętnym do pomocy w pilnowaniu porządku na forum w imieniu Administratorów dziękuje za zgłoszenia, nie martwcie się już niedługo kolejny nabór do opieki nad kolejnymi działami.

1. Umieściłem Twój temat/post w Koszu ?
Oznacza to, że nie spełniał on wymogów Regulaminu Forum.

2. Moja odpowiedź wydała Ci się opryskliwa, atakująca Twoją osobę bądź po prostu obraźliwa ?
Zapewne mam gorszy dzień i mój nastrój nie pozwala mi na inne jej sformułowanie, dlatego wybacz.
(Zachodzi także niewielkie prawdopodobieństwo, że tekst, do którego odnoszę się w ten sposób nie miał sensu i inaczej skwitować się go nie dało.)

01-11-2010, 19:05
RE: Nabór na stanowisko Moderatora
Wznawiamy nabór na Moderatorów, odpowiedzi na powyższe pytania proszę wysyłać na PW.

Nie pomagam na PW!