Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecenia głosowe w bada 2.0
03-01-2012, 20:41
Polecenia głosowe w bada 2.0
Bawił się ktoś w te polecenia głosowe ? Jak to działa ?
Wchodząc w "języki wpisywania" jak to zwykle bywa do wyboru języków jest "w pip" tylko nie polski.
Natomiast chcąc ściągnąć j. polski do syntezatora mowy łączy się z SApps i wyskakuje "Błąd - usługa niedostępna".

Wave I & SGS II & SGS+
03-01-2012, 21:15
RE: Polecenia głosowe w bada 2.0
Ja to zupełnie wyłączyłem, co by baterii nie pobierało Smile A co do poleceń, to próbowałem coś tam po angielsku gadać i nawet sobie radził, jednak próbowałem tylko proste słowa do poruszania się po menu.

[Obrazek: flaga_polska.jpg]Piszę poprawnie po polsku!
  • Zajrzyj na Wiki Bada OS
  • Pamiętaj żeby dokładnie opisywać swój problem, ponieważ wróżka z forum wyjechała na wakacje.
  • Korzystaj z systemu reputacji.
  • Jesteś nowy/nowa? Zarejestruj się i przywitaj.
03-01-2012, 21:19
No właśnie po angielsku sobie nie źle radzi, też kombinowałem.tylko jak dodać j. polski.?

Wave I & SGS II & SGS+
03-01-2012, 22:20
Ja wcale go tam nie widziałem :|

• Pamiętaj żeby dokładnie opisywać swój problem, ponieważ wróżka z forum wyjechała na wakacje.
04-01-2012, 14:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2012 14:34 przez slawek.u.)
Jest j. polski, właśnie ściągnąłem.wczoraj nie działał nikomu SApps, ale dzisiaj jest już ok.
Wchodzisz w OPCJE - USTAWIENIA - FUNKCJE GŁOSOWE - MÓWIONY JĘZYK - WIĘCEJ JĘZYKÓW - łączy Ci się z SApps i pokazuje kilka języków do wyboru i między innymi polski.
Tylko widzę, że potem klikając na "polecenia głosowe" musi być połączenie z netem, to wynika z tego chyba, że te słowniki są ściągane nie do komórki ,tylko tak jakby gdzieś na serwer.

Wave I & SGS II & SGS+
04-01-2012, 15:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2012 20:41 przez natus08.)
A to nie chcę Big Grin internet plus funkcje głosowe i bateria mi padnie raz dwa.
Postanowiłem to przetestować i działa mi bez neta Wink Tzn niby chce połączenia, ale ja się nie zgadzam. I jak ktoś dzwoni do mnie to elegancko mówi mi kto Smile

10-01-2012, 04:55
No właśnie zainstalowałem polski ale i tak trzeba po angielsku wydawać polecenia ktoś wie jak to zroboić?
10-01-2012, 09:07
Raczej nie da się tego zmienić póki co.

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Ostrzeżenie: W tym temacie nie odpowiadano od ponad 90 dni. Zastanów się czy Twoja wypowiedź wniesie coś do wątku. Zbędne odkopywanie tematów będzie karane.
Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości