Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przypadkowy? Nabywca Wave II
25-10-2011, 17:55
Przypadkowy? Nabywca Wave II
Witam serdecznie forumowiczów,

Przyznam, ze jeszcze tydzień temu nie bardzo wiedziałem nic na temat Samsunga z serii Wave, ani tez na temat OS'a Bada.
No nie do końca. słyszałem, ze gdzieś, daleko, jakiś takowy niszowy system powstał. i na tym kończyła się moja wiedza.

W połowie zeszłego tygodnia dowiedziałem się o promocji, w której Samsung Wave II kosztował od £99.95 za sam telefon. Oczywiście do tego należało dodać minimalna kwotę doładowania (w wersji bez abonamentu) - co dawało łączna kwotę pomiędzy £115 - £120 - ale cena za sam telefon według mnie jest bardzo atrakcyjna.
Nie mieszkam w Polsce, ale zauważyłem, ze na Allegro obecne ceny Wave II zaczynają się od około 750 złotych za nowy egzemplarz.

Nigdy nie "bawiłem" się nawet telefonem z Bada, ale w sklepie będąc - miałem bardzo przyjemne wrażenie. i tak oto, od poniedziałku 24.10.2011 jestem posiadaczem Wave II.

Wersja zakupiona w UK - oczywiście bez simlocka, z językiem polskim (jeżeli to kogoś interesuje) - soft 1.2.
25-10-2011, 19:30
RE: Przypadkowy? Nabywca Wave II
Witamy na forum.Smile

Wave I & SGS II & SGS+
25-10-2011, 22:19
Witamy Smile
Za granicą to co innego Smile tam zazwyczaj taniej.

[Obrazek: flaga_polska.jpg]Piszę poprawnie po polsku!
  • Zajrzyj na Wiki Bada OS
  • Pamiętaj żeby dokładnie opisywać swój problem, ponieważ wróżka z forum wyjechała na wakacje.
  • Korzystaj z systemu reputacji.
  • Jesteś nowy/nowa? Zarejestruj się i przywitaj.
26-10-2011, 10:51
(25-10-2011 22:19)natus08 napisał(a):  Za granicą to co innego Smile tam zazwyczaj taniej.

Informuję o tym, gdyż może owa promocja zainteresowałaby kogoś z forumowiczów i korzystając z pomocy rodziny / znajomych, mógłby zamówić sobie ów telefon taniej.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości