27-10-2010, 13:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2010 13:49 przez eMek.)
|
|
eMek (Super Moderator)
- Liczba postów: 24
- Model telefonu: Inny
- Operator:
- Wersja firmware: -
- Reputacja: 0

|
|
|
|
główny admin, albatros nie ma stałego dostępu do sieci przez ten tydzień spowodowany konserwacją łączy.
W miarę wolnego czasu będę próbować sprzątać to forum ze 'śmieci', jednak pamiętajcie, iż my, grono moderatorów, administracji i moderatorów działów mamy własne życie i czasami natłok obowiązków.
Za wszelkie mankamenty spowodowane przez te nieobecności przepraszam w imieniu całego grona.
Pozdrawiam, eM
Edit:
Śmieci posprzatane, jeszcze raz sorry za to. Kontaktowałem się z albatrosem, jak na razie będziemy musieli nieco razem popracować, wyglada na to, że główną pałeczkę władzy aktualnie na forum mam ja. *_*
Gdyby pojawił się jakiś spam/post nie na temat, proszę, zgłaszajcie go na PW do mnie, do czasu, gdy albatros się pojawi na forum.
GG - 7446454
|
|
|
|
27-10-2010, 14:53
|
|
eMek (Super Moderator)
- Operator:

|
|
|
RE: SPAM na forum !
C'mon z tego co wiem gdzieś wyjechać miał w celach zarobkowych. Też ma swoje życie.
Sam się zastanawiam, czemu ten cały Michał Rogowicz ma rangę administratora, najlepiej pytać administrację, bo ja takich info nie posiadam ^^
Pisałem przed chwilą esemesy z albatrosem, tak, oficjalnie to ja jestem gospodarzem forum przez kolejne dni. Moge liczyć na pomoc kazdego użytkownika?
GG - 7446454
|
|
|
|
28-10-2010, 05:49
|
|
eMek (Super Moderator)
- Operator:

|
|
|
|
RE: SPAM na forum !
no cóż, ale przykład idzie z góry, czego mamy wymagać od użytkowników, skoro nawet administrator spamuje? ; <
Tego nie pojmuję zbytnio.
GG - 7446454
|
|
|
29-10-2010, 16:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2010 16:22 przez slawek.u.)
|
|
slawek.u (Super Moderator)
- Liczba postów: 481
- Model telefonu: Wave
- Operator: Play
- Wersja firmware: LA1
- Reputacja: 102

|
|
|
A to przepraszam.  .ale myślę, że należy się jakieś krótkie chociaż wyjaśnienie dla zwykłych forumowiczów dlaczego tak się dzieje, bo niby skąd możemy wiedzieć.
A tak swoją drogą, to nie patrzył potem na forum co napisał.
p.s. witamy ponownie na forum
Wave I & SGS II & SGS+
|
|
|
|