Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stworzenie działu FAQ
24-12-2010, 15:23
Stworzenie działu FAQ
Witam,

czy ktoś jest chętny współtworzyć duży dział FAQ, dotyczący Bada OS jak i Samsungów.
Może macie jakieś propozycje ?
Tworzyć duży ogólny dział FAQ, czy też może dla każdego modelu telefonu osobny?

Mam nadzieję, że chętni będą Smile

Pozdrawiam

[Obrazek: flaga_polska.jpg]Piszę poprawnie po polsku!
  • Zajrzyj na Wiki Bada OS
  • Pamiętaj żeby dokładnie opisywać swój problem, ponieważ wróżka z forum wyjechała na wakacje.
  • Korzystaj z systemu reputacji.
  • Jesteś nowy/nowa? Zarejestruj się i przywitaj.
24-12-2010, 15:50
RE: Stworzenie działu FAQ
Wg. mnie lepiej będzie zrobić osobno dla S8500 i s5530Wink nie wiele różnic jest ale zawsze cośSmile poza tym mało jest info o 533 na necie więc dowartościuje to jego użytkownikówWink
24-12-2010, 21:58
Witam w Play już od jakiegoś czasu jest dostępny 723 i na pewno użytkowników też będzie przybywać ja jestem za stworzeniem pozdrawiam
24-12-2010, 22:16
Najlepiej by było gdyby osoby, które posiadają dany telefon dawały propozycje prostych rozwiązań na problemy nowych użytkowników Smile
Wspólnie stworzymy coś takiego i będzie całkiem ok Smile

• Pamiętaj żeby dokładnie opisywać swój problem, ponieważ wróżka z forum wyjechała na wakacje.
24-12-2010, 22:31
jarod jestem tego samego zdania co ty musimy się wspierać jestem tu i zamierzam pomagać innym jak to robię na innych forach internetowych
25-12-2010, 11:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2010 15:33 przez albatros.)

Stworzyłem już mini dział FAQ dla bada os, żeby można było zobaczyć o co chodzi oraz po to byście dawali propozycje itp. Smile

Mam również prośbę do moderatora lub administratora aby stworzył duży dział FAQ. Aby był bardziej widoczny, jak również działy "faq" w każdej kategorii danego modelu telefonu.

EDIT: Maniek1661 i MityK może macie jakieś pomysły z działem FAQ, do modeli waszych telefonów. Ja niestety raczej za wiele tam nie napiszę, bo nie widziałem tych telefonów na oczy. O s8500 coś skrobnę, ale w późniejszym czasie Smile

P.S. mam pytanie, jak uważacie rozmieścić FAQ w podkategoriach np:
1. Forum o systemie Samsung Bada » Bada OS - Dyskusje » Dyskusja ogólna -> i dopiero FAQ na temat Bada OS plus prośba o podpięcie?
Kolejny przykład będzie:
2. Forum o systemie Samsung Bada » Telefony z Bada OS » Samsung Wave S8500 » Pytania i problemy ogólne i tu dopiero faq to co wyżej?
Czy lepiej:
1. Na forum.samsungbada.pl w kategorii Bada OS - Dyskusje dać dział FAQ?
2. W dziale Samsung Wave S8500 dać tak jak inne podkategorie - nową FAQ?

Nie chcę naśmiecić i uniknąć zbędnego szukania przez nowych użytkowników. Dlatego pytam Was co z tym począć. Oczywiście decydujący głos mają admini i moderatorzy Smile

26-12-2010, 15:35
Można zrobić duży dział FAQ dla BadaOS jednak nie ma co robić takiego działu dla poszczególnych modeli - od tego jest poddział Tutoriale/Artykuły (Poradniki) Wink

Nie pomagam na PW!
26-12-2010, 19:07
Witam jak pisze admin zrobić duży dział FAQ dla badaOS
26-12-2010, 19:10
Maniek, dział już jest, zobacz co i jak tam jest. I zabieraj się za pisanie FAQ dla S7230 Smile W razie czego służę pomocą Smile Ja dopiero zacząłem pisać o s8500.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości