Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Wave 525/533/575] Kilka pytań
11-07-2011, 19:12
Information Kilka pytań
Siema!
Dzisiaj dostałem samsunga wave 533 i mam kilka pytań.
1.Gdzie zapisują się aplikacje ściągnięte z Samsung Apps? (NP.Pobrałem motyw i w ustawieniach w motywach nie było go.)
2.Jak przywrócić pobieranie pliku?(Bo jak ściągam z np.Samsung Apps to czasami mi się ściąga chwile i pisze Pauza.
3.Dacie mi link do widgetu do samej pogodynki? Smile
4.Czy jest Gadu Gadu na Wave 533? (Bo jak wchodze w Palringo to sie nic nie dzieje, nie przechodzi do nowego okna.)

Proszę o szybkie odpowiedzi Smile
12-07-2011, 07:41
RE: Kilka pytań
1. Zależy jak masz ustawione. Jak na kartę pamięci, to dochodzą kolejne elementy w menu głownym, jak w pamięci telefonu to w katalogu "gry".
2. Masz źle skonfigurowany internet, dlatego nie instaluje ci do końca. Lub spróbuj wyłączyć i włączyć telefon.
3. Nie znam, poszukaj sobie na forum, od tego jest szukajka.
4. Palringo. Wyszukiwarka naprawdę nie gryzie. Zajrzyj do mojego poradnika link poniżej.

Pomogłem? Daj + (plusika) Angel Big Grin
Problemy z Parlingo? Polecam mój poradnik tutaj
12-07-2011, 08:05
RE: Kilka pytań
1. Odpowiedź już napisał piotrkubin - a ja dodam jeszcze, że motywy pobrane ze sklepu tworzą ikonkę w menu. Musisz wejść w nią, zainstalować motyw, po czym zamknąć ten proces, a następnie usunąć tą ikonkę z menu. Sam motyw będzie już w telefonie.
2. Aby przywrócić wystarczy kliknąć na ikonkę raz jeszcze. Oczywiście trzeba być połączonym stale do internetu.
3. Dział z widgetami oraz same pogodynki są na naszym forum.
4. Najlepiej pobrać najnowszą wersję, zarejestrować się i już.

[Obrazek: flaga_polska.jpg]Piszę poprawnie po polsku!
  • Zajrzyj na Wiki Bada OS
  • Pamiętaj żeby dokładnie opisywać swój problem, ponieważ wróżka z forum wyjechała na wakacje.
  • Korzystaj z systemu reputacji.
  • Jesteś nowy/nowa? Zarejestruj się i przywitaj.

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Ostrzeżenie: W tym temacie nie odpowiadano od ponad 90 dni. Zastanów się czy Twoja wypowiedź wniesie coś do wątku. Zbędne odkopywanie tematów będzie karane.
Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)