|
18-07-2010, 22:34
|
|
dychowski (Member)
- Liczba postów: 18
- Model telefonu:
- Operator:
- Wersja firmware:
- Reputacja: 8

|
|
|
|
RE: [Samsung S8500 Wave] Opinie o telefonie
Witam
Włączę się do tej rozmowy bo coś nie halo z kolegi fonem a nie ogólnie z Wave. Mam przed sobą Wave i Galaxy S , oba testuje od dwóch dni i powiem Wam jedno , Wave dużo lepiej wykonany i ma wszystko niż Galaxy S , wifi cudo , fotki robi lepsze niż Omnia HD z aparacikiem 8 MP , wyświetlacz super amoled bajka i Iphon 4 to cieńki bolek więc nie bardzo rozumiem krytyke fona który w swojej cenie nie ma żadnej konkurencji , korzystam obecnie z HD2 , Milestone , Galaxy S i Wave i powiem szczerze , Wave jest dopracowany do perfekcji oczywiście po wywaleniu brandu operatora i wrzuceniu open romu udanego jak S8500XXJEG :-)
Pozdrawiam i troszkę obiektywnych opinii a nie że bee bo zupa za słona była :-) , widocznie jakiś felerny model i jak kolega wyżej napisał , oddać do serwisu.
|
|
|
|
26-07-2010, 19:20
|
|
nooxes (Major)
- Liczba postów: 1
- Model telefonu: Wave S8500
- Operator:
- Wersja firmware: XXjl2
- Reputacja: 0

|
|
|
|
RE: [Samsung S8500 Wave] Opinie o telefonie
Ech! Nie ma co narzekać, za tę kasę to takiego drugiego fajnego telefonu nie dostanie się nigdzie. Wyświetlacz bajkowy, dotyk działa rewelacyjnie. Filmy odtwarza od razu, nie trzeba instalować dodatkowego playera. Jakość muzyki bardzo dobra (nie audiofilska co prawda, ale bardzo dobra), fotki jak na komórkę świetne - dioda flesza też jest, filmy kręcone aparatem to już legenda - odpuściłem zakup kamery HD, bo na moje potrzeby wystarczą w zupełności filmy wykonane Wavem. Mogę narzekać jedynie na DolphinBrowser, gdy klika się link na obrazek, to zamiast go wyświetlić zapisuje go na karcie (i to za każdym kliknięciem nową kopię). No i wspomniany wyżej GPS łapie fixa strasznie długo. Ale żaden palmtop ani smartfon z windowsem mobile na pokładzie jaki miałem nie działał tak szybko podczas surfowania w internecie i nie tylko. Brakuje mi tylko podstawowej edycji plików Office, ale może to się zmieni wkrótce. Ani razu mi się nie zawiesił, a mam go ponad miesiąc.
|
|
|
|