Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Wave] Opinie o telefonie
12-07-2010, 10:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2011 19:07 przez albatros.)
Opinie o telefonie
Jest tu moderator ? Opinie o modelach to nie zdjecia zrobione telefonem i to włożone w wielkości rozwalającej totalnie strone - Opinia to znaczy dobre złe a jak złe to co ?

Telefon ma fatalne anteny i moduły - GPS szuka fiksa kilka minut tam gdzie nokia łapie go w 20 sekund. Wi-FI w miejscu gdzie E72 pokazuje mi pięć sieci, na Wave ma jedna i druga ciągle znikająca - bedąc gdzies w hotelu trudno będzie złapać dobry sygnał.kiepsko.
12-07-2010, 15:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2010 16:01 przez Paweł.)
RE: [Samsung S8500 Wave] Opinie o telefonie
Zdjęcia zrobione owym telefonem to swego rodzaju opinia. Dodatkowo jest napisane:
Cytat:Według mnie zdjęcia są bardzo dobre tak samo jak filmiki.

Najświeższe informacje w dziale News
Masz pytanie, pisz do mnie na PW. Wujek dobra rada odpowiada na wszystkie pytania Smile .
Problemy z działaniem telefonu załatwiamy na forum.
Pamiętaj, nie jestem świętą krową. Jeśli coś co zrobiłem Ci się nie spodobał, napis do mnie.
13-07-2010, 09:11
(12-07-2010 10:48)kajot04 napisał(a):  Telefon ma fatalne anteny i moduły - GPS szuka fiksa kilka minut tam gdzie nokia łapie go w 20 sekund. Wi-FI w miejscu gdzie E72 pokazuje mi pięć sieci, na Wave ma jedna i druga ciągle znikająca - bedąc gdzies w hotelu trudno będzie złapać dobry sygnał.kiepsko.

Może powinieneś oddać tel na gwarancje? Dodgy
18-07-2010, 22:34
Witam
Włączę się do tej rozmowy bo coś nie halo z kolegi fonem a nie ogólnie z Wave. Mam przed sobą Wave i Galaxy S , oba testuje od dwóch dni i powiem Wam jedno , Wave dużo lepiej wykonany i ma wszystko niż Galaxy S , wifi cudo , fotki robi lepsze niż Omnia HD z aparacikiem 8 MP , wyświetlacz super amoled bajka i Iphon 4 to cieńki bolek więc nie bardzo rozumiem krytyke fona który w swojej cenie nie ma żadnej konkurencji , korzystam obecnie z HD2 , Milestone , Galaxy S i Wave i powiem szczerze , Wave jest dopracowany do perfekcji oczywiście po wywaleniu brandu operatora i wrzuceniu open romu udanego jak S8500XXJEG :-)
Pozdrawiam i troszkę obiektywnych opinii a nie że bee bo zupa za słona była :-) , widocznie jakiś felerny model i jak kolega wyżej napisał , oddać do serwisu.
26-07-2010, 19:20
Ech! Nie ma co narzekać, za tę kasę to takiego drugiego fajnego telefonu nie dostanie się nigdzie. Wyświetlacz bajkowy, dotyk działa rewelacyjnie. Filmy odtwarza od razu, nie trzeba instalować dodatkowego playera. Jakość muzyki bardzo dobra (nie audiofilska co prawda, ale bardzo dobra), fotki jak na komórkę świetne - dioda flesza też jest, filmy kręcone aparatem to już legenda - odpuściłem zakup kamery HD, bo na moje potrzeby wystarczą w zupełności filmy wykonane Wavem. Mogę narzekać jedynie na DolphinBrowser, gdy klika się link na obrazek, to zamiast go wyświetlić zapisuje go na karcie (i to za każdym kliknięciem nową kopię). No i wspomniany wyżej GPS łapie fixa strasznie długo. Ale żaden palmtop ani smartfon z windowsem mobile na pokładzie jaki miałem nie działał tak szybko podczas surfowania w internecie i nie tylko. Brakuje mi tylko podstawowej edycji plików Office, ale może to się zmieni wkrótce. Ani razu mi się nie zawiesił, a mam go ponad miesiąc.
01-09-2010, 18:38
Telefon jest naprawdę zaskakujący. Odtwarzacz muzyczny - genialny - powala. Testuję go dopiero 3 dni ale wrażenia bardzo pozytywne.
03-09-2010, 09:27
(12-07-2010 10:48)kajot04 napisał(a):  Wi-FI w miejscu gdzie E72 pokazuje mi pięć sieci, na Wave ma jedna i druga ciągle znikająca - bedąc gdzies w hotelu trudno będzie złapać dobry sygnał.kiepsko.

Mi wyświetla identyczną ilość sieci tak jak 3 laptopy, które posiadam w domu. Również Nokia N95 8GB wyświetla mi to samo co Samsung.

Wave I & SGS II & SGS+
18-11-2010, 23:02
Według mnie telefon rewelacja jak za tą cenę. Jeśli chodzi o GPS i WiFi
to proponuję wymianę softu. Nie ma się co bać naprawdę pomaga:, usuwa błędy i przyspiesza pracę fona. Mój fon się wieszał wymieniłem sofcik i BAJKA.
Nikt ni wspomniał o T9 Trace czyli super pomysł na szybkie pisanie sms na ekranie dotykowym Rewelacja. Naprawdę polecam !
25-11-2010, 14:35
RE: Opinie o telefonie
Telefon super, wszystko smiga bardzo dobrze; bateria trzyma okolo 4 dni przy normalnej ekspoloatacji. Co do wifi u mnie lapie bardzo szybko a nie mieszkam w Wawie. GPS tez dziala ok. Jesli macie problemy to wina akurat modelu i pewnie zle wgranego softu. Ja mam tel kupiony z niebrandowanym softem i wszystko dziala ok. Polecam fona
15-05-2011, 19:04
RE: Opinie o telefonie
Jak dla mnie to udany model jednak z ograniczeniami narzuconymi przez system Bada. Znakomicie się uzupełnia z Gakaxy S, który dzięki otwartemu Androidowi ma większe możliwości personifikacji systemu, podkręcania procesora itp. na wielki plus zaliczam świetny dessign czego brakuje SGSowi, metalową obudowę, świetną nakładkę, łatwość obsługi, porządny apara foto z diodą doświetlającą. Wyjątkowo ładnie prezentuje się wyświetlacz Super Amoled, który też niczym nie ustępuje ekranowi Retina iP4. Dla mnie to znakomity konkurent albo odpowiednik właśnie iPhone4, któremu niczym nie ustępuje.

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Ostrzeżenie: W tym temacie nie odpowiadano od ponad 90 dni. Zastanów się czy Twoja wypowiedź wniesie coś do wątku. Zbędne odkopywanie tematów będzie karane.
Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości