Login:

Hasło: Nie pamiętam hasła

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wygraj roczną licencję na nawigację NaviExpert!
22-12-2010, 11:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2010 11:39 przez albatros.)

[Obrazek: naviexpert-logo.jpg]

Wspólnie z firmą NaviExpert zapraszamy do konkursu, w którym możecie wygrać roczną licencję na nawigację NaviExpert.

NaviExpert jako jedyna nawigacja GPS na polskim rynku oferuje trzy tryby nawigowania: nawigację samochodową, pieszą i nawigację środkami komunikacji miejskiej. Dzięki ostatniemu trybowi nawigowania osoby posiadające aplikację NaviExpert mogą – jako pierwsze w Polsce – zaplanować i śledzić trasę przejazdu środkami komunikacji miejskiej. NaviExpert udostępnia szczegółowy, tekstowy plan podróży obejmujący numery linii autobusowych, tramwajowych, kolejek podmiejskich, liczbę przystanków, przesiadek i cenę biletów wraz z wyznaczoną trasą przejazdu na mapie. Prezentowane użytkownikowi dane pochodzą z partnerskiego serwisu jakdojade.pl. Funkcja nawigacji środkami komunikacji miejskiej jest już dostępna w Bydgoszczy, Krakowie, Łodzi, Poznaniu, Szczecinie, Toruniu, Wrocławiu i Warszawie.

Aby wziąć udział w konkursie proszę odpowiedzieć na 3 pytania:
1. Co umożliwia funkcja Community Traffic Online?
2. Jakie informacje można znaleźć w bazie punktów POI NaviExperta? (podaj co najmniej cztery)
3. Ile licencji nawigacyjnych sprzedał do listopada NaviExpert?

Odpowiedzi proszę wysyłać na adres redakcja@samsungbada.pl, w tytule proszę wpisać KONKURS NaviExpert - Forum.
Wygrywają dwie pierwsze osoby, które poprawnie odpowiedzą na pytania.

Organizatorem konkursu jest serwis samsungbada.pl, forum.samsungbada.pl oraz firma NaviExpert!

Życzymy powodzenia,
Administracja Forum

Nie pomagam na PW!
22-12-2010, 18:33
RE: Wygraj roczną licencję na nawigację NaviExpert!
A kiedy zostaną ogłoszone wyniki konkursu.? Big Grin

I9100 Galaxy S II , S8500 Wave
22-12-2010, 19:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2010 20:00 przez MityK.)

możliwe, że tylko na maila osoba zostanie powiadomiona.
22-12-2010, 22:57
Zwycięzcy dostali maila informacyjnego z kodem Smile Niech się pochwalą na forum Smile
27-12-2010, 17:33
(22-12-2010 22:57)michalrogowicz napisał(a):  Zwycięzcy dostali maila informacyjnego z kodem.Niech się pochwalą na forum
No to się chwalę, nigdy nic nie wygrałem, maila z odpowiedziami na konkurs wyłałem po ok. 2 godz. od momentu jego ogłoszenia i właśnie przed chwilą (po 5 dniach) dostałem maila:
Witam,
Byleś drugi! Oto obiecany kod wraz z instrukcją pobrania i zainstalowania Smile
0123456789
Pozdrawiam!
Xxxxxxxxł Xwwwwww - red. naczelny serwisu InfoNokia.pl, dziennikarz Mobility
GSM: 123456789

Ściągnąłem wg załączonej instrukcji, wpisałem kod i działa.Smile
Muszę tylko poczytać teraz dokładniej o tej nawigacji, bo do tej pory używałem w komórce cały czas GARMINA, a ta navi, to widzę całkiem inna bajka.

I9100 Galaxy S II , S8500 Wave